Logo MSKA
Tekoče informacije o MSKA

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v MSKA?

Spoštovane članice in člani MSKA!
Vpisano: 25.2.2007 ob 17:47

Dve leti sta okoli in čas je, da prevetrimo naše vrste z novimi obrazi in svežo energijo mladih ljudi, ki boste zasedali mesta v organih MSKA in tako pomagali ustvarjati mladim prijazno mesto, v katerem od nedavno po zaslugi našega druženja v MSKA prebiva tudi MC Kotlovnica.
Čas je za volitve v organe MSKA, zato razpisujem kandidacijski postopek. Vse potrebne informacije so v naslednjem članku.

Naj vas spomnim le še, da je bila ustanovitev MC Kotlovnica le eden (čeprav zelo pomemben) od ciljev MSKA, s katerim se je vplivanje na mladinsko politiko v občini Kamnik šele začelo. MSKA čakajo nove naloge: sestava dvostranske komisije za mladinska vprašanja (aktivni mladi in Občina Kamnik), vzpodbujanje povezovanja in sodelovanja organizacij (ne le mladinskih) ipd. Zaradi novosti, ki jih bo prineslo sprejetje občinskega proračuna in drugih momentov bo delovanje MSKA v naslednjih dveh letih gotovo pomembno. Kam in kako bo plula mlada barka pa je seveda odvisno predvsem od vas.

Vabim vas, da se še naprej aktivno udeležujete bojev, ki se tičejo prihodnosti vaših mladinskih organizacij in kandidirate na razpisanih mestih organov MSKA. Na nove zmage!

Brigita Crljenić, l.r.
predsednica MSKA

Vnesel: Primož Jeras
Info: mladinskisk@gmail.com