Logo MSKA
Tekoče informacije o MSKA

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v MSKA?

Zimska rekreacija možganov (kmalu pa tudi riti)
Vpisano: 24.11.2005 ob 13:34

Hja, dragi MSKAjevci, po zaporedni številki zbora članstva (V.) bi površno in na hitro lahko sklepali na hiperproduktivnost kamniške, v društva organizirane mladine. Je to res ali ne, v vsak zase. Menim pa, da s(m)o se nekateri bodisi porazgubili bodisi ustvarjali v svojem "baznem" društvu. S slednjim seveda ni nič narobe. Na teh zborih pa smo modrovali predvsem o političnih plateh mladinskega druženja in ustvarjanja in letos je bilo glede tega zelo politično obarvano (in je še). Hvala bogu, da smo sestavili "celico", ki se je pogovarjala o dejavnostih MC-ja in ni bilo treba sklicevati novega zbora članstva še za vsako malenkost.

Upam pa, da so se medtem, ko se je navzven kazalo mrtvilo, akumulirale ustvarjalne ideje v glavah vseh tistih, ki si upajo priti dol u Kotlovnico. Če že ne na sestanek, pa vsaj na pink-ponk, internet ali pa pogledat, kako lepo kuhinjo s šankom in lepim svetlečim vgradnim hladilnikom imamo (ampak brez korita in pipe!?).
Eden od razlogov za zatišje je zagotovo tudi ta, da smo malce naveličani čakati na dokument, ki se mu reče uporabno dovoljenje in ki ga občinski strici ne morejo pridobiti brez dokumentacije o prezračevanju, ki pa je stric, ki je prezračevanje naredil, ni predal, ker je poniknil. "Menda ga ni kam posrkalo kar med delom?" se vprašujemo vsi. Boštjan že ima njegove podatke in ga pridno išče. (Kot se je že velikokrat izkazalo - nič se ne naredi samo od sebe in samoiniciativnost je najboljši dodatek v receptu za prekoračitev ciljne črte.) Ne bomo več čakali, smo rekli, zato boste kmalu deležni dveh klubskih večerov na teden z zdaj še neznano vsebino. O tem, da boste prišli, ne dvomim toliko, kot o tem, da boste posodili roko, dve. Levo in desno. Lahko pa tudi dve levi - pri nas baje znamo iz tiste leve, ki je viška, narediti desno.

Tole moje besedičenje je tudi priložnost, da povabim k sodelovanju (z idejami in rokami) vse tiste, ki me v bazi ali kjer koli drugje cukate za rokav in vedno znova sprašujete: "Kaj je zdej z MC-jem?"
Tole vam povem:

več kot nas bo migalo, prej bomo razmigali tečaje vrat, ki v naši Kotlovnici že rahlo rjavijo!

Lepo vabljeni na viharjenje možganov, ki bo v sredo, 30.11.2005. Tema bo: decembrski projekt na Trgu svobode. Ura in kraj bosta javljena naknadno.Vnesel: Primož Jeras
Info: mladinskisk@gmail.com