Logo MSKA
Tekoče informacije o MSKA

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v MSKA?

MSKA PREJEL DONACIJO ZA NAKUP OPREME
Vpisano: 27.7.2005 ob 17:12Kamnik, 27.7.2005 - Ob otvoritveni slovesnosti novega supermarketa Tuš na kamniški obvoznici, so se v podjetju Engrotuš odločili za donacijo v vrednosti 500 tisočakov, ki jo je na predlog Občine Kamnik prejel Mladinski svet Kamnik. Prejeta sredstva bo MSKA opredmetil z nakupom opreme za MC Kotlovnica, začenši s tisto opremo, ki bo po svoji funkcionalnosti omogočila pripravo kar največ aktivnosti za tukajšnje mlade. "Celica", ki odloča o poglavitnih zadevah, ki se tičejo Kotlovnice, še ni dokončno odločila ali bo to nakup miz in stolov ali bi se raje podali v nakup tehnične opreme (glasbena oprema, odrske luči, mikrofoni ipd.). Vsekakor je podarjenih 500 tisočakov lepa gesta lastnika verige Tuš in bo kar najbolj koristno porabljena.
Nekaj notranje opreme je pred neuradno otvoritvijo MC-ja podarila Občina Kamnik, v delu pa so tudi načrti za "gostinski del" oz. mini kuhinjo v večnamenskem prostoru. Za uporabnost dela, ki ga bo mini kuhinja s šankom zasedla, so poskrbeli MSKA-jevci z arhitektko Mojco Hribar. Kako daleč je od izrisa do uresničitve, ni znano.
Stvari se premikajo bolj po polžje (tudi kar se tiče obravnave Odloka o ustanovitvi zavoda), vendar lahko rečemo, da z določeno stopnjo gotovosti. Če ne drugače, smo prepričani vsaj v to, da bomo tudi v danih pogojih zmogli v Kotlovnici pripravljati dober program, ki bo potrdil naše poslanstvo.
Podjetju Engrotuš in tudi drugim donatorjem (KIK Kamnik, NLB d.d. Kamnik, ŠS Center) se za izkazano zaupanje iskreno zahvaljujemo!


Vnesel: Primož Jeras
Info: mladinskisk@gmail.com