Logo MSKA
Tekoče informacije o MSKA

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v MSKA?

Decembrska prireditev POGREJMO ŠUTNO z Mladinskim svetom Kamnik
Vpisano: 14.12.2004 ob 16:50

Prednovoletni mraz, sneg in kulturni dolgčas na Šutni bo letos pred prostori Mladinskega centra odganjal Mladinski svet Kamnik v sodelovanju z Turističnim društvom Kamn\\\'k, Društvom aktivne mladine (DAM) in Mladinskim centrom. Od ponedeljka, 27.12, do srede, 29.12. bo MSKA na odru sredi glavne kamniške ulice vsak dan po 16h popoldne ustvarjal veseli december z delavnicami za otroke, ki jih bo obiskal tudi Dedek mraz, s katerim se bodo nadobudneži tudi slikali.

Ob delavnicah za najmlajše si bodo starejši lahko ogledali zanimiv kulturni program, in sicer se v ponedeljek predstavijo kamniške mažoretke, mešani pevski zbor Odmev, MD KID z gledališko predstavo Sanje in na koncu glasbena skupin Kinder 5. V torek skrbijo za zabavo Vrabčki, vabljive Sirene in eksotična Klapa Mali grad, v sredo pa se bodo na NEUFEST-u med seboj pomerile mlade, večini še neznane glasbene skupine. Zmagovalna skupina bo prejela denarno nagrado.

Ob vsem naštetem bo vseskozi potekal stalni protidolgčasni program s srečelovom, fotografskim tekmovanjem, vedeževalko, plesom in igrami... s čimer si v MSKA želijo zbuditi kamniško lepotico Šutno, ki si po njihovem mnenju zasluži staro veljavo.

Vroči čaj, novoletno vzdušje, umetniško-zabavni program pošteno nad kamniškim povprečjem, gretje in prost vstop so prepričljivo vabilo na decembrsko Šutno z MSKA.

MarKVnesel: Primož Jeras
Info: mladinskisk@gmail.com