Logo MSKA
Tekoče informacije o MSKA

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju v MSKA?

Tečaj vodenja knjigovodstva v društvih
Vpisano: 13.4.2006 ob 16:00

Ste imeli letos probleme pri oddaji bilanc za društva Ajpesu in Dursu? Kličete računovodkinjo za vsako malenkost, ker nimate znanja na področju knjigovodstva? Bi radi znižali stroške računovodstva? Bi radi kaj vložili v vaše splošno znanje?

MSKA organizira seminar vodenja knjigovodstva v društvih v soboto, 22.aprila ob 9.00 v prostorih MC Kotlovnica. Kotizacija znaša 5.000 Sit za člane MSKA in 8.000 Sit za nečlane. V ceno je vključeno 6 pedagoških ur predavanja, ura odmora za kavico, gradivo o knjigovodstvu, izdaja potrdil, možnost vprašanja predavatelju vašega konkretnega problema. Če imate kakšna vprašanja, ki niso zajeta v spodnjem programu, mi lahko pošljeta vprašanje, ki bo posredovano predavatelju, da se na to temo pripravi. Seminar bo vodila predavateljica Izobraževalnega središča Miklošič (če vas kaj zanima si več o njih poglejte na spletni strani www.ism.si).

Prijave in vplačila kotizacije zbiramo do 18. aprila. MSKA vam izda računa na naslov društva ali potrdilo o vplačilu kotizacije.Več informacij o seminarju dobite na tel.številki 031/787-729 ali na emailu bostjanko@gmail.com. Pohitite s prijavo in vplačilom, ker lahko zmanjka prostih mest.

Vnesel: Primož Jeras
Info: mladinskisk@gmail.com